Telefoon doorschakelen – zo gemakkelijk is het!

Het is erg simpel om uw telefoon naar een telefoonservice of antwoordservice door te schakelen.

Uw vaste of mobiele telefoon doorschakelen

Een telefoon doorschakelen is erg makkelijk. Met de code *21 schakelt u een telefoon meteen door. Als u telefoon gebruikt van ISDN, gaat dit met de code *210. Belt u via de kabel of VOIP, dan werkt dit hetzelfde.

Hoe werkt het?

Typ eerst *21* of *210* als u ISDN, kabel of VOIP gebruikt en vervolgens het telefoonnummer waar naar u wilt doorschakelen. Sluit daarna af met een #. Wordt u nu gebeld dan wordt uw telefoontje automatisch doorgeschakeld naar het ingegeven nummer. Wilt u de doorschakeling beëindigen toets dan #21#.

Wat kost het doorschakelen?

Het doorschakelen aan en uitzetten is meestal gratis. U betaalt wel voor het bellen bij het doorschakelen van uw telefoonnummer naar het bestemmingsnummer, daarbij komen nog de kosten van de telefoonservice voor het beantwoorden van het gesprek.

Vertraagd doorschakelen

Veel telecomproviders bieden vertraagd doorschakelen aan. Dit kan door de code *61* te gebruiken dit werkt precies hetzelfde als *21* behalve dat de telefoon vijf keer over gaat voor het doorschakelen. Op deze manier heeft u nog tijd om uw telefoon zelf op te nemen.

Ja, ik wil graag informatie!

    captcha

    Volg ons op Twitter

    have data = false

    Bofa Telefoondienst


    referentie