Antwoordservice – Uw telefoon optimaal beantwoord

Laat uw telefoon beantwoorden

Altijd telefonisch bereikbaar zijn, zonder zelf de telefoon op te hoeven nemen? Dat kan! Met de antwoordservice van Bofa Telefoondienst in Noord Brabant wordt uw telefoon beantwoord op de momenten dat u dat wilt.

Uw telefoon eenvoudig en snel doorschakelen

Met de antwoordservice mist u geen enkel telefoontje meer. Het enige wat u hoeft te doen als u niet gestoord wilt worden of een afspraak heeft, is uw telefoon doorschakelen naar onze telefoonservice in Noord Brabant. Het doorschakelen gebeurt naar een vast telefoonnummer, zodat onze telefonisten weten dat er een telefoontje voor uw bedrijf binnenkomt. Een vriendelijke medewerker beantwoord uw telefoon met uw bedrijfsnaam op het moment dat u hiervoor kiest.

Een telefoongesprek zoals u het wilt

Het is niet nodig om ons iedere keer op de hoogte te brengen als u de telefoon wilt doorschakelen naar onze antwoordservice in Noord Brabant. Wij handelen de telefoongesprekken precies zo af, zoals wij met u hebben afgesproken. Zo kunnen wij notities van de gesprekken maken, vragen beantwoorden, informatie geven of de telefoon doorschakelen zoals u dat wilt.

Antwoordservice Noord Brabant uitproberen?

Bent u ook enthousiast geworden over onze professionele antwoordservice Noord Brabant? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij hebben de juiste motivatie en expertise in huis om uw telefoon professioneel en snel te beantwoorden!

Ja, ik wil graag informatie!

    captcha

    Volg ons op Twitter

    have data = false

    Bofa Telefoondienst


    referentie